Despre ADVERTADOR

Aceasta este pagina unde în mod uzual agențiile își laudă munca și echipa, eventual folosind cât mai mult posibil neologisme și termeni criptici pentru cineva din afara domeniului.

Suntem Beatrice Covlea și Vlad Covlea, absolvenți ai Facultății de Fizică a Universității din București, și avem peste 15 ani de experiență în crearea de conținut online publicitar. Am început în anul 2002 cu Digitart Media și am activat în zona de producție video corporate, realizând în principal filme de promovare și spoturi video pentru TV și online. Dar oricât de important ar fi conținutul ("content is king", cum se tot proclamă emfatic), mult mai important este ca acest conținut să ajungă la publicul căruia îi este destinat. Reclama la mâncare pentru pisici pe care o privești poate fi genială, dar dacă nu ai pisică, evident că nu te va transforma în cumpărător.

Astfel, în anul 2019 am înființat ADVERTADOR, pentru a oferi clienților posibilitatea de valorifica la maxim conținutul creativ, folosindu-ne atât de background-ul nostru științific și profesional, cât și de cele mai noi tehnologii bazate pe inteligență artificială.